Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da o tarihe kadar bütün projeler tamamlanacak

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm proje yatırımlarını 2019’a kadar tamamlayacaklarını söyledi.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bütün projelerin 2019'a kadar tamamlanacağını söyleyerek kenti emin adımlarla geleceğe taşıyacaklarını vurguladı.

Başkan Yılmaz, "Türkiye Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda 2023 ve 2071 vizyonlarını gerçekleştirmek için toplumun her kesimiyle, siyasi, sosyal, ekonomik tüm aktörleriyle büyük bir yarışın içerisine girdi. Biz de Samsun olarak bu önemli gelişim, değişim ve kalkınma hamleleri içerisinde üzerimize düşeni yapmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimizin tarihi geçmişi ve kimliği içinde en önemli kilometre taşlarından birisi olan ve kentimizin meşale şehir olarak işaret edilmesine vesile olan 19 Mayıs 1919 tarihini de en önemli referans noktalarından birisi olarak kabul ediyoruz. Bu nedenle 19 Mayıs 1919 tarihi yani 19 Mayıs 1919’un 100. yıldönümü bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor" dedi.

19 Mayıs 1919'un 100'üncü yıl dönümüne kadar şehri 19 Mayıs şehrine yakışır bir kent haline getireceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, "O tarihe kadar biz şehrimizi 19 Mayıs şehrine yakışır, her yönüyle gelişmiş, önemli projelerini tamamlamış, ülkemizin ve dünyanın parmakla gösterdiği, hem şehircilik alt yapısını hem sosyal ve kültürel alt yapısını hem de ekonomik verilerini hak ettiği noktaya taşımış bir metropol haline getirmek için büyük bir yarışın içinde olacağız" şeklinde konuştu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.