Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da MHP'ye 2 ilçe!

Samsun Haber

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Cumhur İttifakı'nda Samsun'dan çıkarılacak adaylar konusunda flaş gelişme yaşanıyor. Cumhur İttifakı'nda MHP'ye Samsun'da 2 ilçe bırakıldı.

Samsun Haber-Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Cumhur İttifakı, Samsun'da ilçeleri paylaşmaya başlıyor. AK Parti Samsun'da Asarcık ve Alaçam ilçelerinde MHP'nin adayını destekleyecek.

19 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a gelerek Aday Tanıtım Toplantısı'nı gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmeden önce Samsun'da MHP'ye bırakılan ilçeler belli oldu. MHP'den iki ilçe adayında tebliğ geldiği öğrenildi. Mevcut Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve Alaçam ilçesinin bir önceki dönem Belediye Başkanı İlyas Acar Cumhur İttifakı'nda MHP'nin adayı olarak seçime girecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Samsun'da açıklanmayan 15 belediyenin adaylarını açıklayacak.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.