Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da ''Kurtlar Vadisi'' rüzgarı

Samsun Haber

Uzun yıllardır ekranların vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi’nin öne çıkan isimlerinden Cahit Kahyaoğlu Samsun’da sinema severlerle buluştu.

Samsun Haber - ‘‘Kurtlar Vadisi Vatan’’ isimli sinema filmiyle seyircisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu eikibi yeni sinema filmi içn Samsun'da! Gala için Samsun’a gelen Cahit Kahyaoğlu ve Erhan Ufak film hakkında bilgiler verdi. Sinema severlerin büyük ilgi gösterdiği galada, 15 Temmuz darbe girişimi ve daha sonra yaşanan olayları konu alan film büyük beğeni topladı.

“PKK'sı, PYD'si DAEŞ'i içeri girecekti”

Darbe girişimi kalkışmasını konu alan bir film yaptıklarına dikkat çeken Cahit Kahyaoğlu, “Kurtlar Vadisi her zamanki gibi yine ters köşe yaptı. Biz o gece yaşananlarla birlikte bu işin perde arkasını anlatmaya çalıştık. O gece darbe gerçekleşmiş olsaydı bizim sınırımızdan içeriye gireceklerdi. PKK’sı, PYD’si ve DAEŞ’i içeri girecekti. Çok şükür ki bu millet buna izin vermedi. Plan yapanların en büyüğü olan Allah o geceyi bozdu. Bizler bugün burada film izliyorsak o gece şehit olanların sayesinde izledik” diye konuştu.
Daha sonra vatandaşlar ünlü oyuncular ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.