Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kuaförde yaşanan rezillik

Samsun Haber

Samsun'da bir kuaförde çırak olarak çalışan 16 yaşındaki genç kız, kuafördeki bir kadın ve bir erkek tarafından önce taciz sonra ise istismar edildi. Çıplak görüntüleri çekilen genç kız kimseye söylememesi konusunda da tehdit edildi.

Samsun Haber - Samsun'da 16 yaşındaki Iraklı B.A. adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Iraklı 22 yaşındaki Ali Aboalhasnen M. ile cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 22 yaşındaki Iraklı Banen K. adlı kadın gözaltına alındı.


Samsun'da ailesi ile yaşayan Iraklı mülteci genç kız, kadın kuaförü Ali Aboalhasnen M. ile Banen K.'nın yanında çırak olarak işe başladı.


İddiaya göre Banen K., birlikte çalıştığı B.A.'nın İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesindeki evine gitti. Banen K. genç kızı soyup, kendide soyunduktan sonra banyoya girdi ve genç kıza cinsel tacizde bulundu. O sırada eve gelen Ali Aboalhasnen M. ise genç kıza cinsel istismarda bulunarak fotoğraflarını çektikten sonra kimseye söylememesi konusunda tehdit etti. 


Genç kız evine gittiğinde yaşananları ailesine anlattı. Aile daha sonra şikayette bulunmak üzere polise gitti. Tercüman eşliğinde alınan ifadenin ardından polis ekipleri iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.


Polisteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.