Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kritik buluşma

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'i ağırladı.

Samsun Haber - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Samsun'da bir araya geldi.



Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde birlikte kahvaltı yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Samsun, Antalya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanları ve eşleri, burada çevre ve şehircilik adına fikir alışverişinde bulundular.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, "Eski dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Belirli periyotlarla bir arada gelmeye çalışsak da mesailerimiz buna elvermiyor. Dün Golf Kulübü’nde bakanımız ve belediye başkanlarımızla bir aradaydık. Yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki beyden kentlerimizde yapacağımız projeler için destek sözü aldık. Bugünde Samsunum 1 Gemisinde kahvaltı yaptıktan sonra misafirlerimizi yolcu ettik. Kadim dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu buluşma hepimiz için çok faydalı oldu" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.