Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da köy halkı Başkan Demir'e isyan etti: Verdiğin sözler nerede?

Samsun Haber

Samsun'un doğa harikası Kabadüz Köyü sakinleri 4.5 yıldır yollarının yapılmamasından dert yandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in seçim öncesi verdiği sözleri tutmasını isteyen köylüler bozuk yollar dolayısıyla araçlarının sürekli arıza yaptığını ve sanayiden çıkamadıklarını söylediler.

Kendilerinin adeta üvey evlat muamelesi gördüklerini ve şehrin en güzel yerlerinden biri olan Kabadüz Köyü'nün doğa harikası bir yer olmasına rağmen hiç bir yatırım almamasının üzücü olduğunu belirterek; Burası Atakum'un göbeği olan bir yer ama şehri yönetenler bunu göremiyor. Büyüķşehir ve Atakum belediyesine defalarca "yollarımızı yapın" dilekçesi vermemize rağmen belediyeler topu birbirine atıyor. Seçim zamanı oy istemeye bu başkanlar hangi yüzle gelecekler." diye konuştular.

Seçimden seçime hatırlanmak istemediklerini bir an önce yolların yapılması gerektiğini belirten Kabadüz Köyü sakinleri; " Sosyal medaya başkanlar hizmet gösterisi yapıyorlar. Nerede hizmet hani vatandaşa verilen sözler? Bizler bu şehrin insanları değil miyiz? Seçime 6 ay kaldı 4.5 senedir isyan ede ede bir olduk." şeklinde konuştular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.