Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da koronadan öldüğü iddia edilen 2 kişinin cenazesi ulu orta taşındı!

Samsun Haber

Samsun'da ana yol üzerinde taşınan üzeri brandalı 2 tabutta korona virüsten ölen kişilerin cenazelerinin olduğu ileri sürülürken sosyal medyada vatandaşlar daha sıkı tedbirler alınması gerektiğini savundu.

Dünya genelini saran ve ölümlerin önüne geçilmeyen her geçen dakika daha çok yayılan korona virüs Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 26 Mart akşamı Türkiye'de vaka sayısının 1196 artarak 3629'a çıktığını korona virüs nedeniyle ölen sayısının 16 artarak 75'e ulaştığını açıkladı. Bugün Samsun'da çekilen görüntüler ise şaşkınlık yarattı. Cenaze aracında beyaz brandayı sarılı 2 tabutta korona virüsünden ölen şahısların cenazelerinin olduğu iddia edildi.

ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜLER

Samsun'da objektiflere yansıyan 2 görüntü vatandaşları korkuttu. İlk görüntüde tabutların brandalanmadan önceki hazırlık aşamaları yer alırken diğer görüntüde ise brandalanmış tabutların şehir merkezinden üstü açık şekilde cenaze aracı ile taşındığı gözüküyor. Vatandaşlar korona virüsüne karşı önlemlerini sıkılaştırılırken korona virüsünden öldüğü iddia edilen 2 kişinin cenazesinin ulu orta taşınmasına sosyal medyada tepki gösterdi.

TOPLAM 4 VAKA İDDİASI

2 ayrı görüntüde gözüktüğü üzere 2 ayrı cenaze aracıyla toplam 4 cenaze defnedilmek üzere yola çıktı.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.