Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kazandığımızı Samsun'da harcayalım

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hepimizin sorumlulukları var. Burada birikmiş olan sermayeyi burada yatırıma döndürmemiz lazım" dedi.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, " Un, şeker var ama helvayı yapacak topyekün bir hamleye ihtiyacımız var. Samsunluluk bilinci ile hep beraber bu şehirde kazanılmış paraların bu şehirde üretime döndürülmesi ile ilgili bir aksiyona ihtiyacımız var. Önce ben demeyi bırakıp önce şehrim demeye ihtiyacımız var. Kurulmuş bir yay gibiyiz. Sadece bir iki küçük dokunuşa ihtiyacımız var. Bu şehirde yatırım yapalım bu şehirde kişi başına düşen milli geliri yükseltelim. Bu şehri başka şehirlerle mukayese ederken okyanusu geçip derede boğulmayalım diye çırpınışımın sebebi bu" dedi.

Samsun'da ömrünü feda etmiş birisi olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Mukayese ettiğimiz şehirlerin o kriterlerinin altında olması beni paramparça ediyor. Biz Samsun olarak bunu hak etmiyoruz. Buradan herkese sesleniyorum. Hepimizin sorumlulukları var. Burada birikmiş olan sermayeyi burada yatırıma döndürmemiz lazım. Az kazanacaksak da Samsun'umuzda yatırıma döndürmemiz lazım" diye konuştu.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.