Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kaza yapan araç ikiye bölündü! 2 ölü 5 yaralı

Samsun Haber

Samsun'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Aracın adeta ikiye bölündüğü kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

Samsun Haber-Samsun'un Terme ilçesinde bir araç karşıdan karşıya geçerken başka bir aracın çarpmasıyla birlikte ikiye bölündü. Korkunç kazada 2 kişi yaşamını yitirdi 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Terme ilçesi Kozluk mevkisi Samsun-Ordu karayolu 79. kilometresinde saat 20.00 sularında meydana gelen korkunç kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre Terme'den Ünye'ye doğru seyahat eden S.K. hakimiyetindeki 34 BF 6274 plakalı otomobil Kozluk Kavşağı'nda yola giren M.K. (71) hakimiyetindeki 52 EY 275 plakalı otomobile çarparak otomobili ikiye böldü. Ardından ikiye bölünen aracın parçalarına M.M.B. hakimiyetindeki 55 UE 106 plakalı otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.K. hayatını kaybederken, M.K.(63), S.K.(32) ve N.K.(54) yaralandı. Kazada araçlardan kopan parçaların etrafa saçılması sonucunda yaya H.A. (60), Ö.Ş. (37) ve E.Ş. (57) yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Terme Devlet Hastanesi ve Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Mustafa Kır, kazadan 2 saat sonra Çarşamba Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen N.K. ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.