Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Kaybolan Balıkçı Bulunamıyor!

Samsun Haber

Samsun'un Yakakent ilçesinde avlanmak için denize açılan ve kaybolan 55 yaşındaki Muharrem Şen'i arama çalışmalarına ara verildi.

Samsun Haber- Samsun'un Yakakent ilçesinde avlanmak için denize açılan ve kaybolan 55 yaşındaki Muharrem Şen'i arama çalışmalarına ara verildi. 4 gündür sürdürülen arama faaliyetlerine fırtına nedeniyle ara verildiği bildirildi.

Hava Koşullarının Düzelmesi Beklenecek

Samsun'un Yakakent Limanı'ndan 4 gün önceaçılan Muharrem Şen'in  kayığı fırtına nedeniyle alabora oldu. Parçalanan kayık bir süre sonra karaya vurdu. Ancak balıkçıdan haber alınamadı. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekipler, tekne ve helikopterle deniz üzerinde arama kurtarma çalışması yaptı. Ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarına bugün ara verildi. Denizdeki fırtınanın arama ve kurtarma çalışmalarına engel olduğu belirtilirken çalışmaların hava koşullarının düzelmesi sonrasında tekrar başlatılacağı ifade edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.