Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kaportacı müşterisinin otomobilini çaldı 

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kaportacı tamir için kendisine getirilen aracın önce yedek anahtarını bir yıl sonra ise kendisini çaldı.

Atakum  ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre Irak uyruklu F.S.A.A. bir yıl önce aracını tamir ettirmek için Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki E.B.'ye (54) ait kaportacı dükkanına gitti. E.B araçta bulunan yedek anahtarı alarak müşterinin ev adresini öğrendi. Aradan bir yıl geçtikten sonra Iraklı F.S.A.A.'nın evinin önünde duran  80 bin lira değerindeki 55 MA 457 plakalı aracı çalındı. Polisin araştırmaları sonucu otomobilin kapotacı  E.B.'nin İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki evinin önünde olduğu belirlendi. Kapotacı E.B'nin çaldığı aracın aynı modelinin hurdasını satın alıp Iraklıya ait otomobile şase numarasını monte ettiği ve hurda aracın plakasının üzerine takıp jantlarını da değiştirdiği ortaya çıktı. Olay üzerine gözaltına alınan E.B.'nin sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edileceği öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.Ç. bugün sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.