Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da kafalar karıştı! Gidiyor mu kalıyor mu?

Samsun Haber

AK Parti'de daha önce açıklanan belediye başkan adaylarının değişeceği iddiaları devam ediyor. Sözcü, Milli Gazete ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Samsun'un da aralarında bulunduğu bazı illerde AK Parti'nin belediye başkan adaylarının değişeceğini iddia etti.

Milli Gazete Yazarı Ahmet Yavuz'un ardından Gazeteci Barış Yarkadaş'da AK Parti'nin bir çok ildeki daha önce açıkladığı belediye başkan adaylarında değişikliğe gideceğini iddia etti. Daha önce de Sözcü gazetesinde böyle bir iddia ortaya atılmış, AK Parti Samsun ve Şanlıurfa Belediye Başkan adaylarının değişeceği açıklanmıştı.

SAMSUNLU SİYASİLER REDDETMİŞTİ

Sözcü'de çıkan, 'Samsun ve Şanlıurfa'da AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayları değişebilir' haberinin ardından Samsunlu siyasiler açıklama yaparak bu iddiaları yalanlamıştı. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler öncesinde incelemelerine ve anket çalışmalarına devam ediyor. Yaşanan gelişmelerin ardından gözler AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir'e çevrilmiş durumda.

"12 İLDE ADAYLAR DEĞİŞECEK"

Gazeteci Barış Yarkadaş Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"HALK ve HABERTÜRK TV yayınlarında da söyledim: Cumhur İttifakı, isimlerini açıkladıkları 12 ilde adaylarını değiştirecek. Erdoğan, Mehmet Özhaseki'nin adaylığından da memnun değil. Erdoğan, 'Hulusi Bey önerdi Özhaseki'yi. Yanıldık' diyor yakın çevresine.

Özhaseki kalıyor ama..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.