Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Iraklı pişkin hırsız yine serbest

Samsun Haber

Samsun'da daha önce hırsızlıktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Iraklı kız yine hırsızlıktan gözaltına alındı ve yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Samsun'un Atakum ilçesinde bir alışveriş merkezinde hırsızlık meydana geldi. Olayla ilgili gözaltına alınan Iraklı kız adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken daha öncede hırsızlıktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mimar Sinan Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinde dün  meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 24 yaşındaki Irak uyruklu Hıba Farıs Talıp Al Anbagı isimli kız mağazadan 300 liralık erkek montu çaldı. Mağazanın soyunma kabininde alarmı söken Iraklı kız çantasına koyduğu montun güvenlik görevlileri tarafından fark edilmesi ile yakayı ele verdi. Emniyete götürülen Iraklı kız işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

DAHA ÖNCEDE GİYİM EŞYASI ÇALDI 

Iraklı kızın daha öncede Canik ilçesinde bir alışveriş merkezinde giyim eşyası çaldığı çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Yine aynı suçtan yakalanan Iraklı kız çıkarıldığı mahkeme tarafından yine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hıba Farıs Talıp Al Anbagı vize ihlali yaptığı gerekçesiyle yeniden Denizevleri Polis Merkezine götürüldü.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.