Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Iraklı ailenin dram dolu hikayesi!

Samsun Haber

Samsun'da bir kişiye sokak ortasında pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda kurşunların hedefi olan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmişti. Iraklı aile  ölen çocuklarının adını daha sonra dünyaya gelen diğer oğullarına vererek adını kardeşinde yaşattılar. 

Samsun’un Canik ilçesinde 2 yıl önce meydana gelen olayda, bir otomobilden pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu A.K. bacaklarından yaralandı. Saldırı sırasında sokakta oyun oynayan Irak uyruklu 3 yaşındaki Abdurrahman Saleh Khalıd Al-Atallah kafasından, 7 yaşındaki B.Ü. ise bacaklarından vurularak yaralandı. Silahlı saldırgan yakalandı ve tutuklanıp hakkında dava açıldı. Olayla çocukları ölen Iraklı Saleh Khalıd Saleh Al-Atallah (28) ve Shad Mohammed Abdullazeez Sawaan (23) çiftinin 7 ay önce bir oğulları daha dünyaya geldi ve ölen çocuklarını adını ona verdiler. 

Iraklı çift oğullarının adını 7 aylık kardeşinde yaşatıyor. 2 çocukları daha bulunan Iraklı aile, çocuklarını ölümüne sebep olan kişinin yargılanmasının devam ettiğini, cezalandırılmasını beklediklerini ifade ettiler. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.