Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da intihar vakaları için özel birim!

Samsun Haber

Samsun'da intihar vakaları için özel birim kurulacak. Konu ile ilgili olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Yusuf Ziya Yılmaz, 42. Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sempozyumunda önemli açıklamalarda bulundu. Sempozyumda konuşan Başkan Yılmaz, intihar vakaları için özel birim kurulacağını açıkladı.


Başkan Yılmaz, son zamanlarda artan intihar vakaları ile ilgili olarak, "İntihar vakalarıyla karşılaşıyoruz. Bunu sayın valimizle ve il emniyet müdürümüzle, sosyal hizmet uzmanlarımızla konuşuyoruz. Son yıllarda çok enteresan olaylarla karşılaşıyoruz. Bu kredi kartı kullanımı ve bahis oyunları gibi konularla aşırı borçlanarak ve sonrasında tefecilere bulaşıp bu baskılara dayanamayıp intihar edenler var. Bu konuyla ilgili çok iyi psikiyatrist, çok iyi sosyal hizmetler uzmanı, çok iyi güvenlik uzmanları, çok iyi eğitmenleri de içinde barındıran bir birim kurarak bu hizmeti de yapacağız inşallah Büyükşehir Belediyesi olarak" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.