Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da inşaatın 22. katından yük asansörü düştü: İngilizce öğretmeni hayatını kaybetti

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan 27 katlı bir inşaat sitesinde yaşanan trajik bir olayda, İngilizce öğretmeni olan bir kişi 22. kattan yük asansörüyle birlikte düşerek hayatını kaybetti. Yanındaki iş arkadaşı ise son anda balkona atlayarak kendini kurtardı.

Olay, Beypınar Mahallesi'ndeki inşaat alanında meydana geldi. 50 yaşındaki Orhan Çelik, KPSS sınavından yeterli puanı alamadığı için atanamamış ve özel bir okulda çalıştıktan sonra işsiz kalmıştı.

Sonrasında inşaatlarda boyacılık yapmaya başlamıştı. Ne yazık ki, Orhan Çelik, 27 katlı inşaatın 22. katında dışarıda çalışırken bir iş kazası geçirdi ve yük asansörüyle birlikte düştü.

Bu sırada yük asansöründe bulunan Şaban Koç adlı işçi ise son anda balkona atlayarak kendini kurtardı. Balkonun kenarından tutunarak boşlukta sallanan Koç, diğer işçiler tarafından kurtarıldı.

Ancak 22. kattan düşen ve bir çocuk babası olan Orhan Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Orhan Çelik'in cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan Şaban Koç ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Orhan Çelik'in memleketi Afyon'da defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.