Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da ilk özel okçuluk organizasyonu

Samsun Haber

2019 Salon Okçuluk Türkiye Kupası, Samsun'da gerçekleşti. Türkiye'de özel bir kulüp tarafından yapılan ilk organizasyon olan etkinliğe birçok vatandaş katıldı.

Samsun bu sene düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Kupası yarışmasına ev sahipliği yaptı. Samsun İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Okçuluk Spor Kulübü'nde düzenlenen yarışmaya Samsun Valisi Osman Kaymak ve beraberindeki protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

11 Aralık tarihinde başlayan turnuvada 32 ilden 66 kulüp olmak üzere toplamda 600 sporcu ter döktü. Final müsabakalarına katılan Vali Kaymak, beraberindeki protokol üyeleri ile yarışmada derece almaya hak kazanan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Ödüllerin takdiminden sonra konuşma yapan Samsun ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, "Samsun'da böyle bir organizasyonun düzenlenmesi şehir açısından çok iyi oldu. 600 sporcumuz burada madalya için ter döktü.

Samsun spor konusunda kendini sürekli geliştiriyor. Ben yarışmalara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.