Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da İki Kız Çocuğu...

Samsun Haber

Samsun'da hırsızlık yapmak üzere girmeye çalıştıkları evin sahibi tarafından yakalanınca kaçmaya çalışan biri 10 yaşında biri de 18 yaşında iki kız çocuğu polis tarafından yakalandı.

Samsun'un Atakum ilçesinin Mevlana Mahallesinde yaşanan olayda, hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan 18 yaşındaki Y.G. adlı genç kız yanında 10 yaşındaki H.Y. adlı kız çocuğunu da alarak 27 yaşındaki S.M. adlı kadının evinin zilini çaldı.

Kapıyı açan olmayınca kapıyı açarak içeri girmeye çalışan kızları fark eden ev sahibi S.M., bağırıp, yardım istedi. Panikleyip kaçmaya çalışan Y.G. ve H.Y., Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındılar.

10 yaşındaki H.Y. adlı kız çocuğu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, Y.G. ise Denizevleri Polis Merkezine teslim edildi. Küçük kız, polis tarafından ailesine teslim edilirken, sorgusu biten 18 yaşındaki bu suçtan daha önce de kaydı bulunan Y.G. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemede duruşması yapılan Y.G.'nin tutuklanmasına karar verildi ve cezaevine yollandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.