Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da iğrenç olay: 13 yaşındaki kızın...

Samsun Haber

Samsun'da bir basketbol antrenörünün 13 yaşındaki kızın fotoğrafıyla sosyal medya hesabı açıp fuhuş için bazı kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi.

Samsun haber - Samsun'da basketbol antrenörlüğü yapan 31 yaşındaki C.K. basketbol kursuna gelen 13 yaşındaki kızın fotoğrafıyla sosyal medya hesabı açtı. İddiaya göre basketbol antrenörü eklediği kişilere ağabeyinin sakat olduğunu ve paraya ihtiyaçları olduğu için fuhuş pazarlığı içerikli mesaj atmaya başladı.

Bir kişi ise 13 yaşındaki kız zannederek C.K.'nın banka hesabına 100 TL yatırıp buluşmak istedi. Kendisinin Canik ilçesinde bulunan bir AVM'de olduğunu yazan C.K., giysi almak için kendisine 100 TL daha göndermesini istedi.

Daha sonra para yatıran şahıs dolandırıldığını anlayarak polise ihbarda bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışma sonucunda Canik ilçesi Uludağ Mahallesi'nde C.K.'yı gözaltına aldı.

Yapılan sorgunun ardından C.K.'nın 3 kişiyi daha aynı şekilde dolandırdığı öğrenildi. Siber Suçlar Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan zanlı çocuğun cinsel istismarı suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen C.K., mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.