Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da icra memurunun darp anı kameralara yansıdı

Samsun Haber

Samsun'da geçtiğimiz günlerde avukat ile bir eve haciz işlemleri için giden icra memuru darp edilmişti. Olay anı kameralara yansıdı. 

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bir eve haciz işlemleri için giden icra memuru ile borçlular arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu icra memuru darp edilirken olay anı kameralara yansıdı. 

Fındıklı Mahallesi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre H.A.'nın senet borcu nedeniyle fındığı haciz edilmek üzere yetkililer evine gitti. Borçlu H.A.'nın ağabeyi N.A. jandarma, avukat ve Çarşamba Adliyesinde görevli icra memurlarını karşıladı. Görevliler N.A.'ya senede dayalı olarak aldıkları ihtiyatı haciz kararını anlatarak, harmandaki fındığa haciz işlemi uygulanacağı söylediler. 

DESTEK EKİP GELDİ 

N.A., haciz işlemine karşı çıkarken haciz görevlileri jandarmadan destek ekip çağırdı. Bu sırada mahalle halkıda olay yerine toplanırken gerginlik yaşandı. H.A.'nın fındığını vermek istemeyen ağabeyi N.A. ile icra memurları arasında çıkan arbede bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada M.B. isimli icra memuru saldırıya uğrarken jandarma ekipleri havaya 4 el ateş açarak saldırıyı önlemeye çalıştı. Jandarma ekipleri saldırının devam etmesi sonucu biber gazı sıkmaya başladı. 

4 KİŞİYE ADLİ KONTROL 

Darp edilen icra memuru hastaneye kaldırılırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Mahkeme karşısına çıkarılan şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.