Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da genci ağır yaralayan polis serbest

Samsun Haber

Samsun'da iddiaya göre polisten kaçmak isterken yakalanan ehliyetsiz sürücüyü başından silahla yaralayan polis memuru çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Olay 23 Aralık Pazartesi günü Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Ehliyeti olmayan Alperen S. isimli genç, polis çevirmesine takılmamak için aracıyla ara sokağa daldı. Ancak polis memurları tarafından kısa sürede yakalandı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, bir polis memuru beylik silahının kabzasıyla gencin sırtına vurdu. Bu sırada silahın ateş alması sonucu 17 yaşındaki genç Alperen S. başından ağır şekilde yaralandı.

SIRTINA VURURKEN ATEŞ ALDI

Olay hakkında Samsunhaber.com'a konuşan Alperen S’nin dayısı Erdal Atik, yeğeninin hayati tehlikesinin devam ettiğini belirterek, korkunç olayı şöyle anlattı: 

"Yeğenim o akşam çevirme olduğunu görünce ehliyeti olmadığı için aramaya takılmamak için ara sokağa girdi. Çevirmeye girmeyen aracı gören polis memuru kestirme yoldan aracın önünü keserek silah doğrulttu. Yeğenim 'Ağabey silaha ne gerek var, bir dakika' demesine kalmadan polis memuru 'Arabaya yaslan' dedi. O sırada silahın kabzası ile sırtına vurmak isteyen polisin elindeki silah ateş aldı. Görgü tanığı olan arkadaşına emniyetten büyük baskı var. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz."


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.