Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da FETÖ'nün Belediye Yapılanmasında Flaş Gelişme

Samsun Haber

Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çeşitli belediyelerde çalışırken ihraç edilen ve gözaltına alınan 1'i kadın 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Samsun Haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 5 gün önce il merkezinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında daha önce görevlerinden ihraç edilen Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından İnşaat Mühendisi Süreyya Ç., Harita Mühendisi Hüsnü K., İlkadım Belediyesi çalışanlarından Yapı Kontrol Mühendisi Vedat Ş., Sağlık İşleri Müdürü Osman Ş., Ar-Ge Müdürü Arif S., Atakum Belediyesi'nde Zabıta Komiseri Şevki Y. ve Canik Belediyesi'nde Biyoloji Eğitmeni olan Ahmet E.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin bazılarının ByLock kullandıklarının belirlendiği ileri sürüldü. 

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis tarafından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden Ahmet E.G. ile Hüsnü K. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 5 şüpheliye ise yurt dışına çıkış yasağı konup adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde 5 gün süren sorgulamanın tamamlanmasının ardından 7 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.