Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da FETÖ'den Tekrar Gözaltına Alındılar!

Samsun Haber

Samsun’da terör örgütü FETÖ/PDY’ye ilişkin yürütülen soruşturma dahilinde örgüt içi iletişim uygulaması olan ByLock’u kullandıkları öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Samsun Haber- Samsun’da terör örgütü FETÖ/PDY’ye ilişkin yürütülen soruşturma dahilinde örgüt içi iletişim uygulaması olan ByLock’u kullandıkları öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

4 Kişi Gözaltında

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde örgüt içi şifreli haberleşme programı olan ByLock’u kullandıkları belirlenen kapatılan Canik Başarı Üniversitesinde memur H.A.B., halkla ilişkiler tanıtım elemanı M.Ö., öğretim elemanı M.Y. ile Terme ilçesindeki Sakarya Dersanesinde öğretmen olan G.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 kişi Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

  H.A.B., M.Ö. ve M.Y.’nin daha önceki operasyonlarda gözaltına alındıkları ancak mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.