Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da fedakar eş: 16 yıldır...

Samsun Haber

Samsun'da Kibar Keskin görme engelli eşine bakabilmek için 16 yıldır kağıt toplayıp satıyor.

Samsun haber - Samsun'da yaşayan 64 yaşındaki Kibar Keskin, görme engelli ve şeker hastası eşine bakmak için 16 yıldır çöplerden kağıt topluyor. Günde 7 saat sokak sokak gezerek kağıt toplayan Keskin günde 10 ile 30 TL arasında para kazanıyor.

Kibar Keskin 42 yıl önce evlendiği Meryem Keskin'e bakmak için fedakarlık örneği sergiliyor. Keskin'in en büyük hayali ise eşine rahat bir ortamda bakabilmek için TOKİ'den taksitle ev almak.

Keskin yaptığı açıklamada "Engelli bir eşim var. Onun geçimini ve ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyorum. Eşim yüzde 89 oranında engelli. Şeker hastalığı nedeniyle gözleri görmüyor. Ben emekliyim. Eşim hasta olmasaydı emekli maaşım bize yeterdi. Topladığım kağıtları satarak para kazanmaya çalışıyorum. Günde 10 ile 30 TL arasında para kazanıyorum. Bu sıcak havalarda çok zor oluyor. 2 tane çocuğum var. 2’si de evliydi ancak boşandı. Onlara da bakmak zorundayım. Kızım bel fıtığından ameliyat olduğu için çalışamıyor. Görme engelli eşimin ihtiyaçlarıyla uğraşmak ve ona bakmak çok zor oluyor. Evde yemekleri bile ben yapıyorum. O bana şunu şöyle yap diye tarif ediyor ben de ona göre yapıyorum. Bir kadının bir erkeğe bakması kolay ancak bir erkeğin kadına bu anlamda bakması çok zor. Ama bakmak zorundayım. Ben dışarıdan alma şansım olmadığı için tek istediğim düşük taksitlerle TOKİ’den ev almak. Eşimi rahat ettirmek ve ona orada bakmak istiyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.