Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da eski emniyet müdürüne dayağa ceza yağdı

Samsun Haber

Samsun’da başlatılan FETÖ/PDY soruşturması dahilinde daha önce görevden alınan . sınıf emniyet müdürüne sosyal medya profilinden canlı yayında dayak atan bir kişi yargı karşısına çıktı.

Samsun Haber - Güvenlik güçlerince Samsun’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden alınan 3. sınıf emniyet müdürü G.Ö., tanış olduğu bir esnaf tarafından darp edilmişti. Esnafın G.Ö’ye attığı meydan dayağını sosyal medya aracılığıyla canlı yayın yapması sonucunda olay Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

POLİS KURTARMIŞTI

Olayda kanlar içinde kalan G.Ö, ihbar üzerine gelen polislerce kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Savcıya ifade verip serbest bırakılan R.Ç. ve arkadaşları M.Ü., E.A. ve S.Ü. hakkında Samsun 2. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın 1 Mart'ta yazılan gerekçeli kararında R.Ç.'nin "kasten yaralama" suçundan 1 yıl 28 gün, "hakaret" suçundan 2 ay 21 gün ve "basit tehdit" suçundan da 18 gün hapis cezası olmak üzere toplam 1 yıl 4 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Aynı suçtan yargılanan M.Ü., E.A. ve S.Ü.'nün ise beraat ettikleri öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.