Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da emeklilere TOKİ müjdesi!

Samsun Haber

Samsun'da emekliler için 461 konut ayrıldı. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Abdullah Eren proje ile ilgili konuştu.

Samsun'da Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı mevkiinde inşa edilen TOKİ konutlarından 461'i işçi emeklileri için ayrıldı. Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Abdullah Eren emekliler için ayrılan konutlar ile ilgili olarak, "Samsun'daki işçi emeklileri için 461 TOKİ konutu ayrıldı, başvuru yapacak olanlar 11 Mayıs'a kadar başvuru ücretlerini yatırmalı" dedi.

Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Eren, "Samsun'daki işçi emeklileri için 461 konut ayrıldı. Konutlar, Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogarı mevkiinde yapılacak. 26 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında işçi emeklileri, Halkbank'a giderek başvuru ücretlerini yatırmalı" diye konuştu.

FİYATLAR BİRAZ YÜKSEK OLABİLİR

Eren, konut sayısının Samsun'daki işçi emeklileri için yetersiz olduğunu belirterek, "Başvuru ücretleri henüz belli değil, başvurunun sonrasında kura çekimi yapılacak. İstediğimiz konut sayısının altında bir rakam. Fiyatların biraz yüksek olabileceği söylentisi var, emeklinin alım gücü taksitleri ödemeye yetmeyebilir. Elimizde olmayan nedenlerden ötürü üzgünüm, gücümüz yettiğince çalıştık ama sonuç bizi tatmin etmedi" açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.