Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da doktoru tekmeleyen şahıs serbest bırakıldı

Samsun Haber

Samsun'da Ramazan Bayramı'nın 1. günü özel bir hastanede şehir magandaları doktora saldırmışlardı. Doktora uçan tekme atan şahıs serbest bırakıldı

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde bir barda çıkan kavgayı polis ekipleri biber gazı sıkarak ayırmıştı. Biber gazı yediği iddia edilen şahıslar özel bir hastaneye giderek kargaşa çıkarmıştı. G.S. adlı şahıs hastanede yanlarına gelen doktora tekme sallamıştı. Yaşanan olayda G.S. ve arkadaşı S.S.K, doktor ve güvenlik görevlisi T.Y.'ye saldırdı. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından savcının talimatı ile serbest bırakıldı. Daha sonra durumun sosyal medya üzerinde büyük tepki alması sonucunda savcı tekrar gözaltı kararı vermişti. Tekrar gözaltına alınan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Zanlılar tutukluluk hallerinin kaldırılması için başvuruda bulunması sonuçlanarak tekrardan serbest bırakıldı.

Davanın takibini sürdüren hastane Avukatı Fatih Yıldıran tutuklu şahıslar G.S. ve S.S.K.’nin tutukluluk hallerinin kaldırılmasına yönelik başvuruyu mahkemenin kabul etmesi ile birlikte duruşma bitmeden serbest bırakıldıklarını ifade etti.

Bu durum karşısında hastane yönetimi ve darp edilen doktorun meslektaşları alınan karara tepki gösterdi. Dosyaya müdahil olan Tabipler Odası ve özel hastane itirazda bulundu. Sağlık Bakanlığının ise konunun takipçisi olduğu biliniyor. 


Kaynak: İHA
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.