Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Doktor Balık Avlamak İsterken Canından Oldu

Samsun Haber

Yakakent ilçesinde yaşanan boğulma olayında zıpkınla balık avlamak amacı ile denize girmiş olan uzman doktor boğularak can verdi.

Alınan bilgiler doğrultusunda, Samsun'un Gazi Devlet Hastanesi'nde görev yapmakta olan Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olan Dr. Muhammet Arif Bahadır, Yakakent'te Balıkçı Barınağı mendirek de zıpkınla balık tutmak için denize girmişti. Dr. Muhammet Arif Bahadır, balık avlamak için girmiş olduğu denizden bir daha çıkamadı. Muhammet Bahadır'ın denizden çıkmadığını gören arkadaşı hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayın olduğu yere gelen polis ekipleri Samsun'un Emniyet Müdürlüğü'nün Su Altı Arama ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı hemen DEGAK Özel Tim-1 dalgıçlarından yardım istediler. Gece Saat 23.45 sularında olay bölgesine gelen ekipler arama çalışmasını başlattılar. Arama çalışmalarında 15 dakika içerisinde dalgıçlarca Uzman Dr. Muhammet Arif Bahadır'ın cesedi denizden çıkartıldı.
Uzman Doktor Muhammet Arif Bahadır'ın cesedi otopsi yapılması için Samsun'un Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna yollandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.