Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da dehşet saçan damat adliyede 

Samsun Haber

Samsun'da geçtiğimiz günlerde kayın pederinin kamyonetine, iş yerine ve alışveriş yaptığı kasaba silahlı saldırı yapan damat adliyeye sevk edildi.

Samsun Haber-Olay Samsun İlkadım Saitbey Mahallesi'nde meydana geldi. İkinci el eşya dükkânı bulunan 52 yaşındaki H.A.'nın evinin önündeki kamyonetine ve 700 metre ileride bulunan dükkânına damadı tarafından silahlı saldırı yaşandı. Yürüyerek olay yerinden kaçan saldırganın ardından  polis olay yerine geldi. Yaşanan iki saldırının ardından saldırgan Unkapanı Mahallesi’nde bir kasaba 4 el ateş etti. olay anı güvelik kameralarına an be an kaydedildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, H.A.'nın kızı ile 1 yıldır evli olan damadı T.G.'nın (24) gerçekleştirdiğini tespit etti. T.G.'nin Zeytinlik Mahallesi'ndeki annesinin evine operasyon yapan Cinayet Bürosu ekipleri, şahsı balkondan kaçmak isterken suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Kayınpederinin aracını ve iş yerini kurşunladığını kabul eden T.G., kasap dükkanına da kayınpederinin alışveriş yaptığı yer olduğu için silahlı saldırı düzenlediğini kabul etti.
Gözaltına alınan T.G., sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.