Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da çıkan kavgada silahlar konuştu! 3 yaralı

Samsun Haber

Samsun'da düğün evi yanında silahlı kavga çıktı. Kavga sonucunda 2 kişi vurularak 1 kişide darp edilerek yaralandı.

Samsun Haber-Samsun'un İlkadım ilçesinde silahlı kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada 2 kişi vurularak 1 kişi darp edilerek hastanelik oldu.

Samsun'un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili edinilen bilgilere göre saat 21.3- sularında A.K. (23) aracıyla düğün önünde geçerken, daha önce aynı yerde bir çocuğa arabayla çarpıldığı ve A.K.'nın çarpan kişi olduğu zannedilerek tartışma çıktı. Tartışma çıktığı yerden ayrılan A.K. tabancayla geri gelerek E.B.A.'yı (23) vücudunun çeşitli bölgelerinden vurarak ağır şekilde yaraladı. Düğünün yapıldığı yerde bulunan D.A. damadı A.K.'nin kavga ettiğini öğrenince yayına gitti. Damat A.K., D.A.'yı kazara sağ bacağının dizinin üstünden vurdu. D.A.'yı kazara vuran damat A.K. darp edilirken, yaralanan D.A. Gazi Devlet Hastanesine, Engin B.A. ile Alican K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Alican K. ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken, ağır yaralanan Engin B.A. ise ameliyata alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, A.K.'nın ateş ettiği silahı olayın yakınında bir yere atılmış şekilde buldular.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.