Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da bıçak parası aldığı iddia edilen doktor adliyede

Samsun Haber

Samsun'da bir kamu hastanesinde hastalardan bıçak parası alındığı iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 1’i doktor toplam 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Samsun'da bir kamu hastanesinde, hastalardan ameliyat için bıçak parası aldıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 1’i doktor toplam 3 kişi Samsun Adliyesine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, bir kamu hastanesinde hastalardan ameliyat için bıçak parası alındığı, bazı hastaların ise başkasının kimlik bilgisini kullanarak hastanede ameliyat edildiği ileri sürüldü. Olayın şikayet edilmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 1'i doktor 3 kişiyi rüşvet iddiasıyla gözaltına aldı. 

25 ŞÜPHELİ SERBEST

Soruşturma kapsamında 25 şüpheli gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, emniyetteki işlemleri sona eren Doktor M.A., medikal malzemeci S.Ş. ve M.A.’nın sekreteri H.Y., Samsun Adliyesine sevk edildi.
 
Bıçak parası aldığı iddia edilen Dr. M.A., adliyeye çıkarıldığı sırada hakkındaki iddiaları yalanlayarak, “Öyle bir şey kesinlikle doğru değil” dedi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren Doktor Murat A. ile medikalci Serdaç Ş. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, doktorun sekreteri Hülya Y. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.