Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da baba ve oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Samsun Haber

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu ticaretinde gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan baba ve oğlu ile birlikte 4 şüpheli tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda, daha önce denetimli serbestlik kapsamında cami temizleme görevi ile hakkında tedbir uygulandığı esnada camiden uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan ve sonra salınan 51 yaşındaki Resul Ç.'nin yanına oğlu ile birlikte birkaç kişiyi alarak birlikte tekrar uyuşturucu ticareti yaptığı belirlendi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Ekipler, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde şüphelendikleri Resul Ç. ve oğlu Dinçay Ç. İle Fahri Can P. ve Emircan K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
 
Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 2,91 gram esrar ele geçirilirken, sürekli girip çıktıkları metruk binada ise 676 adet extacy hap, 52 paket halinde satışa hazır esrar, 1 pakette 40 gr esrar, 7,20 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet pompalı tüfek, 28 adet 9 mm çapında mermi ve Dinçay Ç. isimli şüphelinin üzerinde ise 7 bin 150 TL para ele geçirildi. 

Bugün emniyetteki işlemleri sona eren ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.