Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da akılalmaz trafik cezası! Sakın bu hataya düşmeyin

Samsun Haber

Samsun'da sürücülere kesilen akılalmaz trafik cezalarına bir yenisi daha eklendi. Hız limiti olan yolda 'Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en sol şeridi sürekli olarak işgal etmek' suçundan kesilen 235 TL'lik trafik cezası tepkilere neden oldu.

Samsun'da bir sürücüye kesilen trafik cezası bu kadar da olmaz dedirtti. Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane mevkii ile DLH Kavşağı arasında kesilen trafik cezasının gerekçesi, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en sol şeridi sürekli olarak işgal etmek' olarak belirtildi.

HIZ LİMİTİ OLAN YERDE ŞERİT İHLALİ!

Trafik cezası kesilen bölgede hız limiti bulunması, her şeritte seyreden sürücülerin belirlenen hız limitine uymak zorunda olması, buna rağmen sol şeritten giden sürücülere kesilen 235 TL tutarındaki, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en sol şeridi sürekli olarak işgal etmek' trafik cezası kafaları karıştırdı.

AKILALMAZ TRAFİK CEZALARINA DEVAM

Samsun'da kesilen bu trafik cezası öncesinde vatandaşlara pek çok akılalmaz ceza daha kesilmişti. Kamyon şoförüne kask takmadığı için, motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı için, hiç geçmediği HGS'den kaçak geçtiği için kesilen trafik cezaları durumun vahametini gözler önüne serdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.