Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da AK Parti hız kesmiyor

Samsun Haber

AK Parti Samsun İl Teşkilatı hız kesmeden yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Haber-AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve 13 Yönetim Kurulu Üyesi, Atakum, Canik ve İlkadım bir akşamda 14 farklı noktada ve sohbetlerine katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ve İl Yönetim Kurulu Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Malkoç, Seçim İşleri Başkanı Ersan Aksu, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Muştu, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Mücahit Erbin, AR-GE Başkanı Mehmet Köse, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile Yönetim Kurulu Üyeleri  Nural Kılıç, Hilmi Eker, Merve Özön, Canan Sevim, Zeliha Kırımlı Çeliksoydan, Zeynep Serin ve Yasin Canikli 3 farklı ilçede 14 eve ziyaret gerçekleştirerek seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

ÇALIŞMAK VAR

Başkan Karaduman açıklamasında, "Bizim için bir seçim biter diğer seçimin çalışmaları başlar. Samsun teşkilatı olarak başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Rehavete kapılmadan teşkilat olarak amacımız, partimize en yüksek oyu kazandırmak. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın çalışmasıyla güzel başarılar elde etmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ MUTLU OLUYOR

Ziyaretler kapsamında ev sohbetlerinin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Karaduman, "Bunun yanı sıra yeni bir uygulama başlattık. Hem ben hem il yönetimindeki arkadaşlarım hem de ilçe teşkilatlarımız haftalık toplantılarımızda üyelerimizi telefonla arıyoruz. Onlarla sohbet edip, halini hatırlarını soruyoruz.  Böylece kısa sürede binlerce üyemize ulaşacağız. Vefa ziyaretlerimiz, ev sohbetlerimiz ve telefonla üyelerimize ulaşmamız çok olumlu sonuçlar verdi. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. AK Parti gönüllere giren, kendisini millete hizmet etmeye adayan parti. Bu çalışmalarımızda karşılaştığımız tablo, gözlemlediğimiz hisler bizleri çok mutlu ediyor. Çalışmalarımızı tüm teşkilatlarımızla artarak devam ettireceğiz" sözcüklerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.