Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da 8 kişiye uyuşturucu satanlar serbest bırakıldı

Samsun Haber

Samsun'da 8 kişiye uyuşturucu sattıkları tespit edilen ve savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlılar serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde 8 kişiye uyuşturucu sattıkları belirlenen 2 kişi uyuşturucu maddelerle birlikte yakalandılar. Savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye gönderilen zanlılar serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E.T. ve H.Ç.'nin "uyuşturucu ticareti" yaptıkları istihbaratını aldı ve yaptıkları takip sonucunda söz konusu kişilerin 8 ayrı kişiye esrar sattıklarını tespit etti. 

E.T.'nin Yaşardoğu Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 85.33 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 200 adet ecstasy uyuşturucu hap ve uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen bin 310 lira da para ele geçirdi. Olayla ilgili olarak E.T. ve H.Ç. gözaltına alındı. 

Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen E.T. ve H.Ç., savcı tarafından "uyuşturucu madde ticareti" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildiler.

SERBEST BIRAKILDILAR 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren ve suçlamaları reddeden E.T. ve H.Ç., mahkemece serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.