Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da 70 yeni otobüs alındı

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi aldığı 70 yeni otobüsü halkın hizmetine sunuyor.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. ring ve expres hatlarında kullanmak üzere 70 yeni otobüsü törenle aldı.


Tekkeköy'de otobüs toplanma alanında düzenlenen törende konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu araçlarımızı halkın hizmetine sunuyoruz. Biz halkımız için çalışıyoruz. Bu yeni araçlar babamızın malı değil, benim malım değil. Bu otobüsler Tekkeköy’de oturan yaşlı teyzemin, gariban köylümüzün hizmetinde. Bizler gelip gidiciyiz. Ama yaptığımız hizmetler baki kalacaktır. Vatandaşımızın hizmetinde olduğunuzu asla unutmayın. Sakın ola vatandaşımızı üzmeyin. Görevinizi layığıyla yerine getirin. Ben belediyenin şoförüyüm demeyeceksin. Asarcık ya yaşayan teyzenin şoförüyüm düşüncesiyle bakacaksın. Ben asla ve asla Samsun halkına ben şuyum ben buyum diye tavır sergilememişimdir. Sizde sakın ola yapmayın. Siz sadece işinizi layıkıyla yapın, akşam olunca eve huzurlu bir şekilde gidin" dedi.


Konuşmaların ardından tedarikçi firma yetkililerinden Başkan Yılmaz'a sembolik otobüs anahtarı verildi. Başkan Yılmaz yeni otobüslerden birisinin direksiyonuna geçerek kullandı. Düzenlenen törene Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Barti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Gwnel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, SASKİ Genel Müdürü Kamil Özdemir, SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan, şirket müdürleri, daire başkanları tedarikçi firmanın yetkilileri ve çalışanlar katıldı.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.