Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da 2 gün ulaşım ücretsiz

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bayram öncesi yaptığı açıklamada bayramın 1. ve 2. günü vatandaşların tramvay ve halk otobüslerini ücretsiz olarak kullanabileceğini açıklamıştı. Vatandaşlar bugün ve yarın Samsun'da tramvay ve halk otobüsü seferleri ücretsiz olarak kullanabilecek. 

Samsun'da Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'inci günü Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'a bağlı otobüs ve tramvaylar, Samsunlulara ücretsiz olarak hizmet verecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bayramın coşkusunu halkımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

BAYRAMIN 1. VE 2. GÜNÜ ÜCRETSİZ

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi bir mübarek bayrama daha ulaşmanın mutluluğu, sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mutluluk dolu birliktelik günlerimizde Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ olarak halkımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlama kararı aldık. Buna göre Kurban Bayram'ın 1 ve 2'nci günü Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ’a ait tramvaylarımız, ring/ekspres ve terminal otobüslerimiz ücretsiz olarak siz değerli Samsunlular'ın hizmetinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.