Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da 15 yaşındaki kıza tecavüz! Kaza yapınca ortaya çıktı

Samsun Haber

Samsun'da gece yarısı otostop çeken 15 yaşındaki bir kızın araca alınıp 2 kişi tarafından tecavüz ettiği iddia edildi. Aracın kaza yapması sonucunda 2 kişi yakayı ele verdi.

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde otostop çeken 15 yaşındaki kızı araca bindirip tecavüz eden 2 kişi aracın kaza yapması sonucunda yakayı ele verdi.

AİLESİ RİZE'DE KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞ

 
Samsun'un Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkiinde gece 03.00'da meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre ailesinin Rize'de kayıp başvurusu yaptığı 15 yaşındaki E.K., Canik ilçesinde otostop çekti. M.D. (36) ve E.C. (36), 55 plakalı araçları ile kızı araca aldılar. 200 lira karşılığında cinsel ilişki için anlaştıkları öne sürülen M.D. ve E.C., 15 yaşındaki kız ile sırayla cinsel ilişkiye girdiler. Daha sonra Mustafa D. idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak yoldan çıkıp refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucunda şoför M.D. ve 15 yaşındaki kız küçük sıyrıklarla kazayı atlattılar. Kazayı fark eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili işlem yaparken 15 yaşındaki kız M.D. ve E.C.'nin  kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Kızın şikayeti üzerine M.D. ve E.C. panik içerisinde hızla kaçmaya başladı. Havaya uyarı ateşi açan polis kaçan şahıslardan M.D.'yi yakalarken E.C. kaçmayı başardı.

 Kazada yaralanan Mustafa D. ve E.K., ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay jandarmaya haber verildi. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinden kaçan Ercan C.'yi Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Mustafa D. de jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan Mustafa D. ve Erkan C., "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 
 Savcıya ifade veren 2 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.