Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin üretim merkezi

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin araçların tamir ettiği Makine İkmal Dairesi, üretim merkezi oldu.

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı, gerekli olan bir çok malzemeyi kendisi üretiyor. Makine İkmal Daire Başkanlığı, Türkiye’deki bir çok kuruma örnek olmaya devam ediyor.

Karla mücadelede kullanılan solüsyon üretiminden, kent mobilyalarına, araç lastik kaplamalarından, mobilya üretimine bir çok üretime destek veren Makine İkmal Daire Başkanlığı, son günlerde Kurtuluş Yolu’nda kullanılacak envanterler için yoğun mesai sarf ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “Makine ikmal deyince akla belediyenin araçlarının tamirinin ve bakımının yapıldığı ve park edildiği yerler akla geliyor. Ama biz Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu algıyı yıktık. Makine İkmal Daire Başkanlığımızı içinde birçok faaliyet alanı bulunduran bir üretim merkezi haline getirdik. Geçtiğimiz yıldan itibaren karla mücadele için gerekli olan solüsyonu burada üretiyoruz. Belediyede ve belediyeye bağlı tesislerimizde kullandığımız mobilyalarımızı, Kent mobilyalarımızı da burada yapılan son dokunuşlarla kullanıma hazırlıyoruz. Tanıtım tabelaları, reklam çalışmaları, araç giydirmeleri gibi alanlarda da çalışan birimlerimiz var. Yaptığımız tüm bu çalışmalar belediyemizin kasasını rahatlattığı için bütçemizin tamamen yatırımlara harcanmasını sağlıyor” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.