Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediyesi İçin Yeni Bina

Samsun Haber

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsun Büyükşehir Belediyesi için tüm Samsunlulara hizmet edecek yeni bir bina yapacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin, Samsunhaber.com'da projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu Başkanlar Konuşuyor programında konuşan Tekin, Büyükşehir Belediyesi için tüm Samsunlulara hitap edecek yeni bir belediye binası yapacaklarını söyledi.

AKILLI BİNA OLARAK TASARLANACAK

Mimar Hayati Tekin, Büyükşehir Belediyesi için yapmayı planladıkları yeni belediye binasını kendisinin tasarlayacağını belirterek, "Bu belediye binası artık Samsun'u temsil etmiyor. Ben Allah'ın izniyle Samsun'un merkezine herkesin ulaşabileceği yeşil bir belediye binası inşa edeceğim. Bu bina kendi elektriğini üretecek, kendi suyunu damıtacak. Ben mimarım. Ne yaptığımı ne yapacağımı biliyorum. Nasıl ki Kutlukent ve Tekkeköy Belediye binalarını yaptıysam, yeni Büyükşehir Belediye binasını da yapacağım. Burada 17 ilçeyi temsil edecek bir merkez oluşturacağız. Tüm birimler tek merkezde toplanacak ve vatandaş zorlanmadan kısa sürede işlemlerini halledecek" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.