Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun bu anı bekliyor!

Samsun Haber

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eski Belediye Başkanı İshak Taşçı arasında başlayan tartışma canlı yayın önerisiyle sürerken programı yönetecek aday da ortaya çıktı. 

Atakum Belediyesi’nde yaşanan ekonomik sıkıntı ve eski borçlar nedeniyle gelen icra takipleri üzerine eski ve yeni başkan arasında başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı. “Enkaz edebiyatı yapma, beceremiyorsan istifa et” diyen İshak Taşçı ile Başkan Cemil Deveci, canlı yayında kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. 

"Moderatörlük yapmaya hazırım"

Canlı yayının hangi kanalda yapılacağı ve moderatörün kim olacağı konuşulurken Samsunhaber.COM Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, "Taraflar da kabul ederse ben moderatörlük yapmaya hazırım" diye açıklama yaptı.

“Halkın öğrenmeye hakkı var”

Sosyal medya hesabından her iki tarafa da seslenen gazeteci Yazıcı’nın önerisi henüz bir karşılık bulmadı. Yazıcı, halkın doğruları öğrenme hakkı olduğunu belirterek, Ekrem İmamoğlu ve Binalı Yıldırım’ın başlattığı bu tür oturumların yapılmasında kamu yararı olduğunu ve yeniden yaygınlaşması gerektiğini söyledi. 

İki il başkanı bir vekil gitti

Samsunhaber.COM’da iki yıldır düzenlediği programlar ilgiyle izlenen Mehmet Yazıcı, seçimlerden önce konuk ettiği AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin programın ardından görevden alınmış. MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilerek partiden atılmıştı. Bu nedenle konuk bulmakta zorlanan Yazıcı, programlarına bir süre ara vermek zorunda kalmıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.