Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Atakum Osmanlı Hamamı nerede?

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Osmanlı Hamamlarının hizmete girmesi ile birlikte vatandaşlar, hamamın nerede olduğunu merak etmeye başladı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, Atakum Belediyesi tarafından inşa edilen Osmanlı Hamamları hizmete girdi. Vatandaşların merak ettiği soru ise Osmanlı Hamamlarının nerede olduğu.

OSMANLI HAMAMLARI NEREDE?

Atakum ilçesindeki Osmanlı Hamamları, Atatürk Bulvarı sahil yolunda bulunan Türkiş kavşağından Alparslan Bulvarına döndükten sonra yaklaşık 1.9 kilometre sonra ana yol üzerinde bulunuyor.

BAŞKAN TAŞÇI'DAN AÇIKLAMA

Osmanlı Hamamlarını ile ilgili konuşan Başkan Taşçı, Atakum Osmanlı Hamamları, kadın ve erkekler için olmak üzere iki ayrı bölümden oluşuyor. İçerisinde her bölüm için ayrı ayrı, sauna, tuz odası, yüzme havuzu ve dinlenme alanları bulunduran Osmanlı Hamamları, bin 600 metrekare alan üzerine, Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edildi. Bugün itibariyle hizmet vermeye başlayan Atakum Osmanlı Hamamları, inanıyorum ki kısa bir süre içerisinde Samsun’un en önemli turizm duraklarından birisi olacak" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.