Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'a dev çiftlik! 

Samsun Haber

Ertürk İnşaat Samsun'daki yatırımlarına devam ediyor. Samsun Valisi Osman Kaymak, Ertürk İnşaat tarafından Çarşamba ilçesinde inşa edilen besi çiftliğini ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ertürk İnşaat A.Ş tarafından Çarşamba Belediyesi besi bölgesinde yapılan çiftliği ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Belediyesi besi bölgesinde Ertürk İnşaat A.Ş tarafından yapılan besi çiftliğinde incelemelerde bulundu. Kaymak, besi çiftliğini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın da hazır bulunduğu toplantıda üretenin her zaman kazanacağı söyleyen Kaymak, tesislerin Samsun'a ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

YEREL ET AÇIĞI KAPANACAK

Ertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ertürk; 'Besi çiftliğimiz de 2000 baş hayvan bulunacak ve yerel et noktasında Samsun'da önemli bir açığı kapatacak. Şirketlerimiz bünyesinde inşaat, restaurant ve besi çiftliği projesi var. Samsun'a istihdam konusunda da ciddi bir hizmet veriyoruz. Aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek' diye konuştu.

KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise yatırım yapmak isteyen iş insanlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, 'Bizim belediye olarak görevimiz yatırımcılara kucak açmak, yer temin etmek ve ilçemize hem yatırım hem de istihdam sağlamak. Bu besi çiftliğimiz bu anlamda ilçemizde önemli bir istihdam açığını kapatacak.' şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.