Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şampiyon Pistlere Geri Dönüyor

Samsun Haber

Katıldığı yarışmalarda birçok başarı elde eden milli atlet Mehtap Arat 4 yıllık aradan sonra tekrar pistlere geri dönme kararı aldı. 10 yaşından beri pistlerde başarılı olabilmek için ter döken 23 yaşındaki atlet özel nedenlerden dolayı 2013 yılında pistlere veda etmişti.

Samsun Haber- Aradan geçen 4 yılda geri dönmesi için çok sayıda teklif aldığını ifade eden Milli Atlet Mehtap Arat, pistlere geri dönme kararı aldı. Çok sayıda İl Şampiyonluğu, Türkiye Şampiyonluğu ile Avrupa ve dünya şampiyonluklarında derece elde eden Arat, ilk etapta ferdi olarak çalışmalara başlayacağını söyledi.

Yeniden Doğdum ve Kendime İnancım Tam

Arat, “Daha sonra herhangi bir kulüple görüşüp onun çatısı altında şampiyonluklara koşacağım. 10 senedir yaptığım atletizm sporuna özel nedenlerden ötürü 2013 yılında bırakma kararı aldım. 2013 yıldan bugüne kadar uzanan dört yıllık süreçte de tekrardan başlamak gibi bir atılımda bulunmadım. Geri dönmemde ve gücümü toplamam da etken ve bir baba gibi gördüğüm Av. Mesut Bingöl'ün desteği oldu. Duraklama döneminde kendimi tekrar toparlama kararı aldım ve sporun tozunu yutmuş her sporcu gibi yeniden doğdum. Kendime inancım tam. İlerlemenin sırrı başlamaktır. Adım attığım yerden, başarı merdivenlerini tek tek ve sağlam adımlarla çıkma vakti geldi. Yeni sezonda Samsun'u en iyi şekilde gururlandıracağım. Bu adımı atmamdan, desteğiyle yeniden varoluşuma kadar bende emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gökhan İçkilli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.