Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şahinkaya Kanyonunda hayatını kaybeden rehber son yolculuğuna uğurlandı

Samsun Haber

Şahinkaya Kanyonunda 7 gün önce yüzmek için tekneden atladıktan sonra kaybolan ve 7 günün sonunda dün cansız bedenine ulaşılan tur rehberi Selçuk Korkut bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Kanyonunda kaybolan ve dün cesedine ulaşılan 25 yaşındaki tur rehberi Selçuk Korkut son yolculuğuna uğurlandı.

Selçuk Korkut, 7 gün önce Şahinkaya Kanyonu’nda tura çıktıkları tekneden yüzmek için suya atladı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Korkut'u arama çalışmaları dün sonuçlandı.

21 METRE DERİNDE BULUNDU

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından yapılan aramalarda Selçuk Korkut’un cansız bedeni kanyon girişine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta, kıyıya 30 metre mesafede ve suyun 21 metre derinliğinde bulunarak karaya çıkartıldı. Selçuk Korkut’un cenazesine kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapıldı.


 
Korkut için bugün öğle namazını müteakip Tekkeköy Kirazlık Merkez Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze, kılınan namazın ardından Çarşamba Göğceli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.