Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nın 'Mahrem İmamları' Gözaltında

Samsun Haber

Samsun'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına yönelik olarak düzenlediği operasyonda şüphelilerin verdikleri ifadeler doğrultusunda yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Samsun Haber -  Samsun merkezli 3 ilde gerçekletirilen operasyon kapsamında Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığının 'mahrem imamları' oldukları iddia edilen 3 öğretmen gözaltına alındı.

Samsun'da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir süre önce gerçekleştirdikleri operasyonda Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığında görevli birisi emekli 25 rütbeli asker ile 1 sivil memur gözaltına alınmış, şüphelilerden 21'i tutuklanmıştı. 

Şüpheliler ifade vermeye başladıkça yeni bilgilere ulaşan emniyet güçleri, Samsun merkezli Ankara ve Amasya illerinde FETÖ/PDY operasyonu düzenledi ve iddiaya göre Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığının 'mahrem imamları' oldukları belirlenen ve öğretmenler M.U., İ.K. ve H.B. adlı şahısları gözaltına aldı.

Polis, gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde arama yaptı ve ele geçen belgelerle dijital verilere el koydu. Soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.