Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlıklı Yaşam İçin Bafra’da Bisiklet Turu

Samsun Haber

Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında sağlıklı yaşam çerçevesinde bisiklet turu düzenlendi

Samsun’un Bafra ilçesinde bisiklet turu düzenlendi. Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından organize edilen etkinlikte 40 bisikletçi yer aldı

Sağlıklı bir yaşam için toplanılan organizasyonda . Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bisikletçiler sağlıklı yaşam adına  10 kilometre pedal çevirdi.

Tema Vakfı Bafra İlçe Temsilcisi Süleyman Özata, bu tarz etkinliklerin gençler için oldukça önemli olduğunu söyleyerek, bu ve benzeri girişimlerin gençlerin bilgilendirilmesinde ki önemine değindi.


Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin, "Uyuşturucu ve alkollü içkiler insan sağlığı açısından zararlıdır. Vücudumuzun tüm önemli organları içki ve uyuşturucudan olumsuz etkilenir. Ne yazık ki sigara toplumumuzda yaygın olarak kullanılan bir maddedir. Sigara kullanan insanlar sadece kendilerine değil çevrelerindeki insanlara da büyük zarar verirler. 'Sigarayı bırak sağlıklı yaşa' sloganıyla yola çıkarak gençlerimizi kapalı ortamlardan çıkartıp spor yapma alışkanlığı kazandırmak için farkındalık oluşturmak istedik" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.