Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlıkçı aileye yazılan moral notları mutluluktan ağlattı

Samsun Haber

Sağlık personeli olan çifte, komşuları tarafından yazılan moral notları çifti duygulandırdı.


Samsun’un Terme ilçesinde devlet hastanesinde sağlık personeli olarak görev yapan Düdükçü ailesine komşuları tarafından moral notları hazırlandı. Komşular, çifte moral vermek için not yazıp apartmanlarının girişinde bulunan duyuru panosuna astı.


Terme Dumlupınar Caddesi Irmak Apartmanı’nda ikamet eden vatandaşlar apartmanlarındaki sağlık personeli Emine ve Savaş Düdükçü için moral mesajı içeren notlarını duyuru panolarına asan apartman sakinleri, bu zorlu süreçte en değerli hizmetin sağlık çalışanları tarafından gerçekleştirildiğinin de altı çizdi.


Düdükçü ailesi iş dönüşü komşularının hazırladıkları notları görünce gözyaşlarına engel olamadılar. Onlar da bu güzel jeste karşılık şu notu düştüler:
“Hepimiz için gerçekten çok zor olan bu dönemde nöbet çıkışı böyle güzel ve samimi duygularla yazılmış notlarla karşılaşmak bizi çok mutlu etti. Verdiğiniz manevi destek için büyük, küçük hepinize çok teşekkür ederiz. Duygulandım, gözyaşlarımı tutamadım mutluluktan, ağlattınız beni. İyi ki varsınız, iyi ki bizim güzel yürekli komşularımızsınız. Sizleri seviyoruz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.