Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sağlık Bakanlığından Samsunda ki o olaya soruşturma

Samsun Haber

Samsun’da ambulansların düğüne gittikleri ve Kaymakama yakalandıklarına yönelik yapılan haberlere ilişkin, Sağlık Bakanlığı,yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Samsun Haber- Sağlık Bakanlığı, yapılan haberler doğrultusunda 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği tarafından inceleme başlatıldığını yazılı bir açıklama ile dile getirdi.  

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Medyada, “Samsun'da düğüne ambulansla gittiler, Kaymakama yakalandılar” başlığıyla yer alan haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür. Bafra ilçesinde yaşanan olayla ilgili 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği tarafından inceleme başlatılmıştır. İnceleme neticesinde ihmal ya da kusuru olanlar hakkında gerekli işlemler uygulanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi.  

112 Acil Servisi'nde nöbet tutan 3 sağlık personeli, ambulanslarla arkadaşlarının oğlunun sünnet düğününe gitti. Düğüne davetli olan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel bu durumu gördü ve ambulansların fotoğraflarını çekerek fotoğrafları Samsun Sağlık il Müdürü Yusuf Güney'e gönderdi. Bunun üzerine yapılan haberler sonucunda Sağlık Bakanlığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.