Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Rıza Duvan yaşamını yitirdi

Samsun Haber

Samsun'un Bafra İlçesinde ambulans şoförü olarak görev yapan 46 yaşındaki Rıza Duvan geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Samsun Haber - Samsun İl Ambulans Servisi Başhekimliği Bafra 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda ambulans şoförü olarak görev yapan 46 yaşındaki Rıza Duvan evinde aniden rahatsızlanınca, ailesi 112'yi aradı.

"Ben iyiyim" diyerek geri gönderdi

Rıza Duvan, iddiaya göre eve gelen arkadaşlarına "Ben iyiyim" diyerek geri gönderdi, fakat bir süre sonra tekrar rahatsızlanıp, bayıldı. Bunun üzerine yeniden eve gelen 112 ekipleri, Duvan'ı Bafra İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Duvan'a burada yapılan tüm müdahaleler onu hayatta tutmaya yetmedi.

Yaşamını yitirem ambulans şoförü için Bafra 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda düzenlenen törende mesai arkadaşları gözyaşı dökerken törene Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve yakınları katıldı. Rıza Duvan'ın cenazesi Türbe Mahallesinde ikindi namazı sonrasında kılınacak olan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.